CHIROPRACTIE VOOR KINDEREN IN AMSTERDAM

chiropractor sees children for wellness chiropractic care

Heb je chiropractie overwogen voor je kinderen in Amsterdam? Bij Nekwerk geloven we heilig in het beschermen van het lichaam van een kind door ervoor te zorgen dat het een zo goed mogelijk functionerend zenuwstelsel heeft. Het is bekend dat kinderen snel herstellen, maar dat heeft te maken met hoe ze zich voelen; fysiek en bouwkundig is dat niet altijd het geval. Helaas verwoorden kinderen niet altijd precies wat ze voelen als ze pijn hebben, zich ongemakkelijk voelen of pijn hebben, maar net als bij volwassenen zal het een groter probleem worden als de onderliggende oorzaak te lang met rust wordt gelaten. Chiropractische zorg voor kinderen kan zeer heilzaam zijn.

Vanaf het moment dat een kind wordt verwekt, groeit hun lichaam en wordt het onder druk gezet. Terwijl het kind groeit, wordt het meestal opgerold tot een bal, en dan wordt er geduwd en/of getrokken tijdens de geboorte. Ik vraag je gewoon even de tijd te nemen om na te denken over hoe je je zou voelen als je vandaag zo'n ervaring zou meemaken. Al deze stress en trauma's hebben invloed op onze wervelkolom, wat kan leiden tot problemen met het zenuwstelsel. Dit is een probleem omdat het zenuwstelsel alles regelt wat ons lichaam doet, zoals knipperen, ademen, hartslag, het vermogen om ziekte te bestrijden, lopen, praten, denken, spreken, enz.


Chiropractie voor kinderen in Amsterdam

Chiropractische zorg kan nuttig zijn voor de ontwikkeling van uw kind. Na ontwikkeling en geboorte gaan de fysieke stress en het trauma door wanneer kinderen opgroeien tot peuters. Ze worden geconfronteerd met de ontwikkelingsuitdaging van kruipen en lopen. Terwijl kinderen leren om deze uitdagingen te overwinnen, is er veel overbelasting, draaien en vallen. Terwijl de groei doorgaat en het kind de leeftijd begint te bereiken waarop ze spelen met huisdieren, vrienden, familie, enz. kunnen ze weer meer fysieke stress en trauma's verdragen. Over het algemeen spelen kinderen in de voorschoolse-middelbare schoolleeftijd hard en proberen ze onbeperkt te spelen.

Terwijl peuters opgroeien tot kinderen, beginnen ze vaak een slechte houding te ontwikkelen, beginnen ze contactsporten te spelen, zwaardere rugzakken te dragen (waarschijnlijk op de verkeerde manier) en omgaan met de stress van meer dagelijkse verantwoordelijkheden. Naarmate deze kinderen tieners en afgestudeerden van de middelbare school worden, worden ze vaak onderdeel van het personeelsbestand. Meestal zijn het banen die veel verplaatsingen en fysieke arbeid vereisen, zoals servers, fabrieksarbeiders, enz.

Bij Nekwerk, we maken er een punt van om ervoor te zorgen dat alle valpartijen, stress, trauma's en fysieke eisen die uw kinderen moeten doorstaan, hen er niet van weerhouden kind te zijn. We behandelen graag kinderen van alle leeftijden. Als ouder wil je je kind zoveel mogelijk beschermen tegen pijn en ziekte. Dat snappen wij! Laat ons je helpen! Chiropractische zorg heeft alles te maken met het beschermen van uw lichaam tegen schade. Onze onderzoeken zijn uitgebreid, dus zelfs als uw kind te jong is om te communiceren of te verlegen, zullen we ervoor zorgen dat we precies weten wat er aan de hand is voordat we verder gaan met de behandeling. Niet alleen dat, we zullen ervoor zorgen dat u weet wat er gaande is bij elke stap.

Bel vandaag nog ons Amsterdam chiropractisch team voor een vrijblijvend consult en help uw kind op weg naar een beter leven.

Maandag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Dinsdag
Gesloten


Woensdag
16:00 - 20:00


Donderdag
Closed


Vrijdag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Zaterdag en Zondag
Gesloten

Bilderdijkstraat 1-1
Amsterdam, 1052 NA

+31 6 81144054