PEMF Therapie in Amsterdam

Chiropractie Amsterdam Adjustment Chairs

Pulsed Electromagnetic Field therapie - of PEMF therapie - in Amsterdam is een manier om elke cel in je lichaam op te laden, zodat je cellen beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen, afvalstoffen uit te scheiden en optimaal te functioneren. Het belangrijkste teken dat uw cellen energieondersteuning nodig hebben, is pijn. Pijn en vermoeidheid zijn de schreeuw van je lichaam om hulp - zo krijgt je lichaam je aandacht. Andere tekenen zijn onder meer ziekte, zwakte, verminderde functie van een lichaamsdeel en emotionele onevenwichtigheden.

Je lichaam profiteert van direct contact met het aardmagnetisch veld - het is een van de redenen waarom mensen zo graag op het strand wandelen. Het zoute water van de oceaan is een uitstekende geleider van energie die de overdracht van energie van de aarde naar het lichaam verhoogt.


Is PEMF-therapie in Amsterdam veilig?

Het elektromagnetische veld (EMV) van de aarde is veilig en heilzaam. Moderne technologie zoals mobiele telefoons, Wi-Fi, Bluetooth, computerschermen en hoogspanningsdraden produceren echter een EMF op een extreem niveau dat elke cel in uw lichaam bombardeert met schadelijke energie.

Elke cel in je lichaam is als een batterij, in staat om slechts een bepaalde hoeveelheid energie vast te houden. Zie uw cellen als een mobiele telefoon: na verloop van tijd verliezen ze hun lading en moeten ze worden opgeladen om te kunnen functioneren. Er zijn verschillende redenen waarom uw cellen mogelijk niet voldoende lading genereren of behouden: lichamelijk letsel, toxiciteit, littekenweefsel, ontstekingen en slechte voeding zijn slechts enkele dingen die het leven uit uw cellulaire batterijen zuigen.

De FDA begon in 1979 met het goedkeuren van PEMF voor botverlies (het werd zelfs door NASA gebruikt om de astronauten te ondersteunen toen ze terugkeerden naar de aarde). De FDA heeft in 1987 aanvullende goedkeuringen verleend voor postoperatief oedeem en pijn, in 2004 als aanvulling op cervicale fusiechirurgie en in 2011 voor depressie.

Aangezien elke cel in uw lichaam een lading moet vasthouden, kan elke cel in uw lichaam baat hebben bij PEMF.


Maandag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Dinsdag
Gesloten


Woensdag
16:00 - 20:00


Donderdag
Closed


Vrijdag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Zaterdag en Zondag
Gesloten

Bilderdijkstraat 1-1
Amsterdam, 1052 NA

+31 6 81144054
Play Video

Voordelen van PEMF-therapie

Pulsed Electromagnetic Field Therapy (PEMF) is een effectief, niet-invasief en bijwerkingenvrij tegengif tegen pijn. Het heeft rechtstreeks invloed op zenuwcellen die naar onze hersenen communiceren dat ons lichaam pijn ervaart. Het heeft ontstekingsremmende implicaties en helpt pijn te minimaliseren. Dit heeft ook invloed op de flexibiliteit, vooral bij de behandeling van stijve en ontstoken spieren. PEMF-behandeling vergroot het bewegingsbereik dat kan worden bereikt en de resultaten zijn vaak onmiddellijk. Voor botbreuken is PEMF vooral nuttig bij het genezen van niet-genezende fracturen. Dit komt omdat elektromagnetische golven het instrument van de aarde zijn om biochemische veranderingen te veroorzaken die uiteindelijk resulteren in een snellere botvorming. PEMF-therapie blijkt ook depressie en andere psychische aandoeningen te verlichten. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van alles, van artritis, kanker, hartaandoeningen, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson tot multiple sclerose, autisme, diabetes en vele andere chronische gezondheidsproblemen.

Naast het beïnvloeden van ontstekingen en botgenezing, is hier slechts een greep uit de vele andere voordelen van PEMF:

 • Verzacht de pijn
 • Geneest wonden
 • Reguleert de spijsvertering
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Vermindert stress
  (met directe invloed op noradrenaline en epinefrine)
 • Regelt bepaalde functies
  (door de impact op het autonome zenuwstelsel)
 • Activeert stimulatie van bot-kraakbeencellen
 • Regenereert zenuwen
  (door zenuwcellen te stimuleren om te groeien)
 • Activeert een deel van het immuunsysteem – witte bloedcellen die macrofagen worden genoemd
 • Verbetert de metabole gezondheid
 • Verbetert de bloedsomloop; dus oxygenatie naar weefsels
 • Verbetert de aanmaak van melatonine
 • Veel meer voordelen

Experts op het gebied van PEMF

"I feel pulsed electromagnetic therapy may be one of the greatest discoveries in the history of medicine."

- Dr. David Williams,
Alternatives for the Health Conscious Individual – (March 2004)


"In all living things energy is more fundamental than chemistry."

- James Oschman,
auteur van Energy Medicine