Chiropractische Behandelingen in Amsterdam

Chiropractor Amsterdam Michael Blackman Adjusting Patient Treatment

Bij chiropractie staat de mens als geheel centraal. Als u problemen heeft met uw benen, kan dit afkomstig zijn van uw rug, of van uw armen, of van uw nek. Chiropractie in Amsterdam is gericht op het bevorderen, herstellen en ondersteunen van de menselijke gezondheid door specifiek blokkades in de wervelkolom te verwijderen die pijn en disfunctie in het zenuwstelsel kunnen veroorzaken die alle delen van het lichaam kunnen beïnvloeden.


Ongecorrigeerde blokkades kunnen tot chronische problemen leiden

en worden veroorzaakt door drie belangrijke stressoren in het leven:  Fysieke, emotionele en chemische stress.

In een onderzoek uit 2009 onder 14.000 patiënten volgens Consumer Reports Health Ratings staan ​​chiropractische behandelingen het hoogst op de schaal van tevredenheid met betrekking tot verlichting van rugpijn.

Veel van mijn patiënten hebben na hun eerste behandeling onmiddellijk positieve resultaten gevoeld. Het is mogelijk dat er na een behandeling enige stijfheid, vermoeidheid of spierpijn ontstaat. Je kunt dit vergelijken met hoe je je voelt na een training in de sportschool, omdat je lichaam nog niet gewend is aan de veranderingen. Chiropractische behandelingen zijn volkomen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een erkende en ervaren chiropractor.

Sommige mensen denken dat ze zelf hun rug en nek kunnen 'kraken', of zelfs kunnen proberen dit bij anderen te doen. Dit kan gevaarlijk zijn en ik raad ten zeerste af om dit zelf te doen.

Maandag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Dinsdag
Gesloten


Woensdag
16:00 - 20:00


Donderdag
Closed


Vrijdag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Zaterdag en Zondag
Gesloten

Bilderdijkstraat 1-1
Amsterdam, 1052 NA

+31 6 81144054