Wat Te Verwachten Van
Chiropractische Zorg In Amsterdam

Chiropractor Amsterdam Michael Blackman praat met patiënten

Onze Chiropractische methode in Amsterdam

Het behandeltraject is opgedeeld in de volgende drie fases:

  1. Symptoomreductie
    De meeste mensen komen vanwege de pijn naar een chiropractor en zoeken verlichting voor hun klachten. Wij beginnen met het behandelen van de klachten waarmee u bij ons komt. Deze fase duurt doorgaans twee tot vier weken.
  2. Stabilisatie
    Is gericht op duurzame verbetering van het lichaam. Om de vermindering van uw klachten blijvend te maken, dient de behandeling een aantal malen herhaald te worden. Daarnaast geef ik je advies om je houding, slaapgedrag en levensstijl te verbeteren. Ik begeleid je door deze fase, die ongeveer twee tot vier maanden duurt.
  3. Kwaliteit van leven
    Patiënten die zich volledig willen inzetten voor een optimaal welzijn, kiezen er vaak voor om hun chiropractische traject op regelmatige basis voort te zetten nadat hun initiële klachten zijn verdwenen. In de meeste gevallen wordt een onderhoudsbehandeling elke vier tot zes weken overeengekomen.

Open Office-karakter

Houd er rekening mee dat chiropractische behandelingen en PEMF-sessies plaatsvinden in een open ruimte. Voor zowel chiropractie als PEMF-sessies houdt u altijd uw kleding aan. Patiënten die worden behandeld en wachten, bevinden zich op gepaste afstand in dezelfde kamer.

Maandag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Dinsdag
Gesloten


Woensdag
16:00 - 20:00


Donderdag
Closed


Vrijdag
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Zaterdag en Zondag
Gesloten

Bilderdijkstraat 1-1
Amsterdam, 1052 NA

+31 6 81144054