Uw Amsterdam Welzijnsaanbieder

chiropractor near me for wellness care

Bent u op zoek naar wellness in Amsterdam? De meeste mensen worden opgevoed om te geloven dat we ziek zijn omdat we symptomen hebben. Heb je ooit ziekte zonder symptomen overwogen? Er zijn steeds meer mensen die hun Amsterdam chiropractor bezoeken terwijl ze het gevoel hebben dat ze helemaal gezond zijn. Deze beslissing begint aantrekkelijker te worden omdat steeds meer mensen op hun best willen zijn en zich goed willen voelen.


Welzijnszorg in Amsterdam

Heb je ooit naar je werk geroepen of een kind van school geroepen vanwege misselijkheid of koorts? De meesten van ons hebben geleerd om het hebben van een ziekte te associëren met duidelijke symptomen. Onderzoek begint ons te laten zien dat veel van de ziekten waaraan de samenleving lijdt, rechtstreeks verband houden met beslissingen die we in ons leven nemen. Deze beslissingen kunnen ons lichaam beïnvloeden en problemen veroorzaken die we niet hebben, wat we beschouwen als duidelijke symptomen.


Het lichaam reageert

Ons lichaam reageert niet alleen op ongezonde keuzes, maar ook op gezonde keuzes. Als een persoon iets eet dat niet goed gekookt is, zal die persoon waarschijnlijk lichamelijk ziek worden. Ziek worden en braken is niet iets dat we zouden kiezen om ons beter te laten voelen, maar we weten dat het de manier is waarop het lichaam ons helpt gezond te blijven. Het lichaam dat zo'n reactie heeft, is het bewijs dat het lichaam goed functioneert. Gezondheid kan worden gedefinieerd als het lichaam dat goed werkt in plaats van zich alleen maar goed te voelen.


Hoofdcontrolecentrum

Alles wat in ons lichaam gebeurt, en ons lichaam gedurende de dag doet, zou niet mogelijk zijn zonder ons zenuwstelsel. De chiropractors van Nekwerk zetten zich in om de integriteit van het zenuwstelsel van hun patiënten te helpen beschermen. Door het zenuwstelsel te beschermen, bent u in staat om een ​​ononderbroken zenuwtoevoer te hebben. Nekwerk in Amsterdam kan u helpen problemen op te sporen voordat het een ernstiger probleem wordt.

Monday
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Tuesday
Closed


Wednesday
16:00 - 20:00


Thursday
Closed


Friday
11:00 - 13:00
16:00 - 19:00


Saturday and Sunday
Closed

Bilderdijkstraat 1-1
Amsterdam, 1052 NA

+31 6 81144054